EDELSMID EN JUWELIER MET HET HART BIJ HET AMBACHT

Overig - Winkel vierkantEDELSMID EN JUWELIER

De Goudsnip is een juwelier met het hart bij het ambacht. Wij ontwerpen, vermaken en repareren sieraden. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw sieraad of horloge. Wij hebben een breed assortiment met veel verschillende merken.

 

Goudsnip personeel 2019

ONS TEAM

Met veel enthousiasme is Henriëtte v.d. Mispel sinds 2001 de eigenaresse van de Goudsnip. Samen met Fro, Jeroen en Eva die ook zeer ervaren goudsmeden zijn ontwerpen, vermaken en repareren zij de sieraden. Yvonne, Jeannette en Ingrid vullen het team aan voor de verkoop in de winkel.

 

GAATJES SCHIETEN

U kunt bij ons terecht voor het schieten van gaatjes. We hebben verschillende oorknopjes van chirurgisch staal. We schieten gaatjes bij een leeftijd vanaf 5 jaar. Tot 17 jaar heeft hij of zij toestemming nodig van de ouders. U hoeft geen afspraak te maken.

 

overig-eigen ontwerp 2

EIGEN ONTWERPEN

De Goudsnip ontwerpt en vervaardigt sieraden in eigen atelier. Doordat iedere goudsmid zijn eigen stijl en werkwijze heeft, hebben we een gevarieerd aanbod, waarbij kwaliteit en creativiteit een rode draad vormen. Deze sieraden zijn op onze site en in onze winkel te bewonderen.

 

 overig-vermakenONTWERPEN SAMEN MET U

Vaak ontwerpen we samen met de klant een nieuw sieraad, waardoor het een persoonlijk karakter krijgt. Aan de hand van voorbeelden, uw ideeën en onze vakkennis komen we tot een sieraad dat geheel naar uw wens is. U kunt hiervoor eventueel uw oude goud voor gebruiken.

 

Overig-maken ring

VERMAKEN SIERADEN

Heeft u nog gouden sieraden liggen die u niet meer draagt, omdat het uw smaak niet is of niet meer bij u past, dan kunt u ons om advies vragen. De sieraden kunnen d.m.v een aanpassing gemoderniseerd worden of omgesmolten worden naar een compleet nieuw sieraad.

 

Overig-reparatieREPARATIES

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van sieraden. Dankzij een gedegen vakopleiding en de ruime ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende sieraden kunnen wij u garanderen dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.

 

Henriëtte vd Mispel 11-2017
WELKOM

Graag nodig ik u uit om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze winkel en atelier in Doorn. Hier zullen mijn collega’s en ik met veel plezier voor u klaar staan.